Pastel tones enhance New Haven’s B-Natural Kitchen by Atelier Cho Thompson
Tamboured timber fronts the spherical bar and also solution counter, which is covered with a multi-coloured terrazzo counter. Three semicircular plywood intermediaries decorate the wall surfaces behind the seating banquette. In the toilet, white floor tiles are loaded with pink cement and also coupled with a white terrazzo floor covering as well as pink wall surface.

Atelier Cho Thompson developed the eating facility to populate a location in a historic framework positioned near Yale University. Tamboured timber fronts the spherical bar as well as solution counter, which is covered with a multi-coloured terrazzo counter. Three semicircular plywood intermediaries decorate the wall surfaces behind the seating banquette. In the bathroom, white ceramic tiles are filled up with pink cement as well as coupled with a white terrazzo floor covering as well as pink wall surface.